Årstämma i Umeå

DSC_5720.jpg

Den 13/3 samlades Östersjölaxälvar i samverkan på SLU i Umeå för 2016 års stämma. Flertalet representanter för ansluta förvaltningsorganisationer fanns på plats, tillsammans med intresserade stödmedlemmar. 

Många deltagare kom långväga varpå det bjöds på middag efter avslutat möte. Det innebar också ett tillfälle för Sveaskogs nya försäljningschef inom Jakt och fiske tillika styrelseledamot i Östersjölaxälvar i Samverkan, Ola Söderdahl att ge en kort information till hur Sveaskog tillsammans med förvaltningsorganisationerna kan vara en aktiv part i utvecklingen av en progressiv fiskevård i våra östersjölaxälvar. 

 - Vi är ett stort och viktigt arbete framför oss, säger Thomas Johansson ordförande för Östersjölaxälvar i Samverkan, men det ger oss råg i ryggen att titta tillbaka 2015. Det är inte utan att jag känner en viss stolthet över det vi tillsammans har åstadkommit hittills. 

Här hittar du såväl organisationens verksamhetsberättelse samt verksamhetsplan för 2016.

Verksamhetsberättelse 2015
Verksamhetsplan 2016