Fiskeforum blir ny arena för hela näringen

19204712082_2c4ddcd40f_k.jpg

I vår samverkar en mängd olika godA krafter när ett helt nytt forum för samverkan och utveckling etableras. Det kallas Fiskeforum och arrangeras i Näringslivets hus i Stockholm, 2-3 april.

Så här inleder Jordbruksverket på sin webbplats:

“Tongivande aktörer inom sportfiskenäringen etablerar nu en ny plattform för samverkan och utveckling kallad Fiskeforum. Detta forum inleds 2019 med en tvådagarskonferens på temat fisketurism. Konferensen kommer att hållas i Näringslivets hus i Stockholm den 2-3 april 2019 i närvaro av H.M. Konungen.

Fiskeforum 2019 för samman hela sportfiskenäringen och nyckelaktörer i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och destinationsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer och utrustningsbranschen.”

För anmälan, mer information och program kolla in
Jordbruksverkets webb >>